Seizoen 2020 - 2021

Door de corona-crisis is het dansseizoen 2019-2020 abrupt ten einde gekomen. Helaas hebben we hierdoor niet onze geplande 'laatste keer Moulin rouge' kunnen dansen.

Het betekend wel, dat wanneer wij weer mogen trainen, wij gaan starten met onze nieuwe kür! Ook de dansers weten nog niet wat het nieuwe thema wordt, dus dit is erg spannend!

Terugblik Moulin Rouge

Op dinsdag 6 maart 2018 was de eerste training van de nieuwe ballroom formatie: DSV Sway of Life. Onder leiding van Roel Findhammer en Claudia Jansen hebben wij ons klaargestoomd voor onze eerste wedstrijd. Met onze benefietshow als 'tussenstop' op zondag 16 september waren wij klaar voor de eerste wedstrijd: het NK formatie op 20 oktober 2018! Helaas hadden wij geen tegenstander. Wij kunnen echter wél zeer tevreden terugkijken op wat wij hebben laten zien en mogen onszelf dan ook met trots Nederlands kampioen ballroomformatie 2018 noemen.

In 2019 zijn wij doorgegaan met onze ontwikkeling en mogen wij onszelf, naast Nederlands kampioen ballroomformatie 2019, ook WK-FINALIST noemen! Wij hebben het in Moskou gepresteerd om, na een doorplaatsing als 5de team (!), uiteindelijk als 6de te eindigen. Een super prestatie voor dit jonge team!

Vooruitblik nieuw seizoen / nieuwe kür / twee teams!

Het seizoen 2020-2021 starten wij met 40 teamleden! WOW. Na weer een succesvolle try-out hebben wij een hoop nieuwe teamleden mogen verwelkomen. Wat ervoor gezorgd heeft dat wij een B-team kunnen starten! Dit seizoen zal DSV Sway of Life dus met twee teams verschijnen.

Vergeet niet dat je ALTIJD mag aansluiten bij ons team! Dus lijkt formatiedansen jou ook super leuk? Kom dan zeker een keertje kijken/meedoen (stuur ons even een privéberichtje via social media of een e-mail voor info). Je hoeft NIET te wachten op een try-out!

Op de planning dit seizoen staat in ieder geval:

  • Teampresentatie mét bekendmaking van het nieuwe thema! - Definitieve datum volt (eind september / begin oktober)
  • NK formatie in Almere - 17 oktober
  • WK formatie in Braunschweig - 5 december