Wie zijn wij?

A-team

Het huidige A-team is gestart op 6 maart 2018. Destijds werd er direct een ambitieus doel gesteld: de halve finale dansen op het WK in 2019.
Met dansers van verschillende niveaus en achtergronden zijn zij begonnen met de kür 'Moulin Rouge'. Aan de start van het dansseizoen 2020-2021 is gestart met een - door de trainers ontwikkelde - nieuwe kür : Aladdin.
Na het bereiken van de WK finale in 2019 is het nieuwe doel nu: het evenaren - of verbeteren - van deze prestatie!

De volgende prestaties zijn door het A-team behaald op de NK's en WK's:

Nederlandse kampioenschappen:

Europese kampioenschappen:

Wereldkampioenschappen:

B-team

Na het succes van het A-team is op 5 november 2019 het B-team gestart. Het doel voor het B-team is dezelfde als bij de start van het A-team: de halve finale dansen op het WK in 2021. Net als het A-team bestaat dit team uit mensen van verschillende niveaus en achtergronden en zijn zij begonnen met de kür ‘Moulin Rouge’.

De volgende prestaties zijn door het B-team behaald op de NK's en WK's:

Nederlandse kampioenschappen:

Europese kampioenschappen:

Wereldkampioenschappen:

De trainers

Zowel het A- als B-team staat onder leiding van Roel Findhammer en Claudia Jansen. Beide trainers dansten voorheen zelf ook ballroomformatie. Gedurende hun formatietijd kwamen zij meerdere malen uit voor Nederland op verschillende EK's en WK's. Tijdens het WK in 2016 resulteerde dit zelfs in een bronzen medaille voor Nederland!
Roel heeft tevens veel ervaring opgedaan bij 1. TC Ludwigsburg in Duitsland. Met dit team bemachtigde hij in 2013 ook al eens een derde plek op het WK.

Nadat Roel en Claudia zelf stopten met actief formatiedansen besloten zij samen een nieuw team te beginnen...
en daar was DSV Sway of Life!